Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Fantastiska 2017!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Wed, August 16, 2017 18:32:11
Jag försöker hålla mig från att skriva att tiden går så fort... men den gör ju det!!! Första halvan av 2017 har jag bott in mig i studion på Lugna Favoriter ordentligt. Med undantag för sommarschemat så har jag min fasta show mellan klockan 10 och 14 varje vardag och trivs förträffligt. Det är mysigt att göra radio på Lugna Favoritersmiley

Självklart fortsätter jag också att göra mina speakeruppdrag för reklam och information till TV och radio. Arbetet för Rusta har utvecklats och jag är nu också deras röst i telefonväxeln och på allt fler varuhus runt om i landet. Här är en av årets TV-reklamer:Jag har också utmanat mig själv och varit speaker/konferencier för ett hästevent! Haha, jag som är så rädd för hästarsmiley Men vem kan tacka nej till att få jobba med den flerfaldiga OS, EM och VM-medaljören Jan Brink?!


Första halvan av 2017 har så klart också inneburit spännande inspirationsresorsmiley
Året började på Phu Qouc i Vietnam...


Det var många år sen jag var i London så det var ett kärt återseende:


Jag har aldrig haft någon stor längtan till Nice men blev helt kär!


Och så har jag fått återse mitt älskade Balismiley Denna sommar åkte jag med min lilla familj på ett riktigt äventyr tillbaka till Bali men också till Singapore och en liten ö utanför Lombok som heter Gili Air. Det var helt fantastiskt och jag skulle kunna återvända i morgon!


Det kanske inte är så konstigt att tiden går fort. Förutom radioshowerna, alla röstuppdrag och resorna - så har vi också byggt ett hus vid vår lilla stuga på önsmiley


Ja, tänk vad livet är spännande och fantastiskt! Och tänk vad roligt det ska bli med nästa del av 2017! Här närmast väntar höstens inspelningar för Rusta och så alla radioshower förstås. Så hoppas vi hörs! Tills dess - må bästsmiley  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.