Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Tack 2016!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Thu, December 29, 2016 20:18:12
Så då är ännu ett år till enda! Efter ett intensivt "radio-2015-år" med sju olika format på fem olika radiostationer bestämde jag mig för att jag behövde lite vila och inspiration under 2016... så det blev några resorsmiley Som till Mauritius...

Till Fryksås...
Och Guadeloupe...
Det blev också en efterlängtad resa till Bali...
Och självklart en massa turer till vårt lantställe på ön...
Jag kom till Vilnius för första gången...
...och så fick jag äntligen se New York!

Men självklart har det blivit många roliga jobbuppdrag också. Jag fortsätter för tionde året i rad att vara Rustas röst. Nu har vi också utvecklat vårt samarbete och jag gör inte bara deras TV- och radioröst utan också varuhusradion och telefonväxeln. Så kul! Här är årets fina julfilm:
Jag har också gjort helt nya uppdrag som mediatränare (här med Rolf Arsenius).
...och whiskeyprovning i filmad tappning för Glen Grant (här med Jonas Olsson)
2016 har också varit så roligt för att jag har varit på en och samma radiostation hela tiden.
Det är jättekul att göra min show på Lugna Favoriter (här med Martin Rapp som sänder efter mig). Och det har varit fantastiskt kul att få vara producent för dejtingprogrammet "Veckans singel" tillsammans med dejtingsajten Happy Pancake.
Så tusen tack för ett fantastiskt 2016! Nu ska jag ta av mig tomteluvan, sända de sista radioprogrammen och fira in de första veckorna av 2017 i Vietnam. Jag återkommer till det nya arbetsåret och finns på plats i studion på Lugna Favoriter igen den 17:e januari. Tills dess - må bästsmiley


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.