Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Veckans singel & 100% julmusik!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Mon, November 28, 2016 21:30:27
Det var länge sedan jag gjorde ett relationsprogram så det känns fantastiskt roligt att få producera "Veckans singel"smiley Det är ett programinslag i samarbete med dejtingsajten "Happy Pancake" på "Lugna favoriter" med Maria Lindberg som programledare.

Så är du singel och vill ha hjälp av oss att hitta kärleken - får du inte missa den här chansensmiley Läs mer om "Veckans singel" och hur du kan vara med i det här jätteroliga dejtingprogrammet här.
Jag visar studion för Cecilia Salamon som är castingansvarig på Happy Pancake.

Förresten har vi fått julfint i studion! Så här glada är eftermiddagsprogramledaren Martin Rapp och jag för detsmiley

Vi spelar ju 100% julmusik till och med annandagen. Så vill du ha julstämning hoppas jag att vi hörs på "Lugna Favoriter" smiley
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.