Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Lugna Favoriter

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Fri, September 09, 2016 08:02:44

Oj, så många år sen jag hade en egen radioshow! Men det ska det bli ändring på nu! Efter att i många år hoppat in där det varit kris på otaliga redaktioner inom framför allt Sveriges Radio, så är jag nu programledare på "Lugna Favoriter" mellan klockan 10 och 14 måndag till fredag. Jag är jätteglad för det och ser fram mot att lära känna alla lugna lyssnaresmiley


Självklart fortsätter jag att ta uppdrag som konferencier/moderator och göra röstjobb. Den senaste veckan har jag gjort rösten till Grumme. Och så har det precis kommit ut en en ny film för Rusta...  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.