Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Fantastisk!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Mon, August 15, 2016 16:38:52

Det sägs att man ser på sina barn att tiden går fort - och det går inte att säga emot! Min dotter fyller 18 om ett halvår och när hon meddelade i våras att hon ville åka på äventyr med sin mamma kan man inte bli annat än överlycklig. Hon är nämligen en av mina stora inspirationskällorsmiley Sagt och gjort åkte vi till Bali! Det var lika fantastiskt som jag alltid har trott och inte nog med att få en dröm uppfylld - jag kom tillbaka till sommarens radiouppdrag fylld av just inspiration och massor med energi...

Inte såå lugnt i studion på Lugna Favoriter med min chef Hasse Erikssonsmiley

Sju dagar i veckan har jag varit ditt sällskap i etern mellan klockan 06 och 12 på Lugna Favoriter under den här sommaren. Nu är "Favoritmorgon med Maria" tillbaka så jag sänder 10-14 istället och är redan inne på min åttonde och sista vecka. Men jag har fortfarande lika kul och känner mig fortfarande lika energisk.

Som det inte vore nog med roliga uppdrag ha jag gjort flera andra roliga jobb den här sommaren. Som reklamfilm för Grumme på Tonic Produktion...


Och en whisky-provar-film för Glen Grant...


Och så har jag haft förmånen att kunna vara extra mycket på vårt fantastiska lantställe ute i Stockholms skärgård...


Ja, nog har sommaren gått galet snabbt och det har varit mycket att göra - men det finns bara ett ord som att använda om sommaren 2016 - nämligen fantastisk!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.