Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Reklam & radio

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Tue, April 19, 2016 18:07:08
Här kommer en hälsning från mitt senaste röstjobb på produktionsbolaget Hajp! Denna gång hade jag extra fint sällskap. Både av söta studiohunden Pepps och min fina dotter Engla. Den här gången gjorde jag ny reklam för Rusta som ska gå på kommersiell radio i sommar.

Men det allra senaste som går i TV4´s kanaler just nu är den här rustareklamen:


Självklart blir det radio i år också. I sommar kommer du att kunna höra mig på "Lugna Favoriter" 06-12:00 varje dag dag under åtta veckor med premiär den 27:e juni. Det ska bli såå roligtsmiley

(PS! Redan till helgen är jag ditt sällskap på "Lugna Favoriter" fredag-söndag 06-10:00smiley)
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.