Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Hej 2016!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Wed, February 17, 2016 12:49:54

En bit in på det nya året och det pirrar alltid lite när det så kallade bladet är vänt och framtiden ligger där och väntar. Hej framtiden och 2016!


När jag blickar tillbaka på 2015 så känns det helt galet. Tänk att så mycket kan få plats i ett endaste år! Under mina snart 26 år som programledare har jag nog aldrig gjort så många olika typer av radio på så många radiostationer! Känns kul att tänka tillbaka…

Jag fick den stora äran att programleda ”Vi i femman” i P4 Östergötland som sändes från Linköping.


Och jag sände morgon-, förmiddags- och eftermiddagsprogram i P4 Östergötland från vanliga studion i Norrköping.


Också i år har jag varit på Lugna Favoriter och sänt såväl eftermiddagsshowen som kvällsshowen där jag förmedlade fina kärlekshälsningarsmiley


Det hanns med ett par aktualitetsprogram i Eskilstuna som sänds över P4 Sörmland…


Och i somras gjorde jag 35 förmiddagsprogram i P4 Västmanland. Bilden är från en utesändning med min radiopartner Martin Vare på Power Meet i Västerås.


Under 2015 har jag också hörts över Sverige genom P3 och P4 i nattprogrammet ”Vaken”. Det här är från natten mellan julafton och juldagen - i guldfärgad paljettklänning så klartsmileyNu har jag precis fyllt på min inspiration med några resor! Först Barcelona...


...och sen Mauritius!


Så nu är jag inspirerad och redo... Hej framtiden och 2016!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.