Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Spännande!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Mon, November 02, 2015 20:13:40
November och min radiosommar/höst är slut. Som vanligt har det varit fantastiskt roligt med många spännande möten i etern med såväl lyssnare som arbetskamratersmiley
Det var ju första gången jag var på P4 i Västmanland. Väldigt fint stället - fantastiska lyssnare! Här är från min sista arbetsdag. Efter programmet tog radiolejonet och jag tåget från Västerås...
...och installerade oss i Radiohuset hemma i Stockholm.
Att sända på natten är mycket speciellt och blir väldigt intimt. Sista natten på "Vaken med P3 och P4" med den här konstellationen firade vi med "dressed up friday". Här är My Rohwedder från ekoredaktionen och min radiopartner Magnus Leijon.
Jag som brukar resa så mycket har "bara" hunnit med en weekend till Köpenhamn denna sommar. Självklart avnjöts smörrebröd!
Min inspiration denna sommar och höst har istället i huvudsak hämtats på "ön". Den här bilden tog jag efter en nattsändning klockan 04:30. Osannolikt vackert, tycker jag. Och inspirerande.

Nu får vi se vad det inspirerar mig till härnäst... Tänk vad livet är spännande!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.