Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Gone fishing!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Sun, May 24, 2015 09:26:03


Vi går mot sommar och det ska bli så roligt att sända på P4 Västmanland denna sommar (se datum till vänster under rubriken "Charlotte på G")! Därför blir det extra tidig och kort sommarsemester i år. För efter P4 Östergötland, P4 Sörmland och "Vaken" så känns det skönt att få en veckas uppladdning innan det är dags för radio igensmiley


Det var fantastiskt roligt att få sända med Sandra Charlez igen! Här sände vi ihop i "Vaken" med P3 och P4. Sist vi gjorde radio tillsammans var typ tio år sen, tror vi...


Jag har också gjort "det sena" nattpasset 04-06 i "Vaken" den här våren. Här tillsammans med Richard Herrey och Jesper Rubin. Jättekul!


Nästa gång vi hörs är natten mellan 4:e och 5:e juni i "Vaken" med P3 och P4. Hoppas vi hörs då! Tills dess - må bästsmiley

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Charlotte Lauterbach Tue, June 23, 2015 19:10:10

Vad glad jag blir - tusen tack!
Och vad kul - då hörs vi i morgon igen <3

Posted by JoEr Tue, June 23, 2015 18:42:36

Det var riktigt trivsamt att lyssna till dig på Radio Västmanland idag. Stor närvaro, alert och kvicktänkt, harmonisk och spännande röst. Jag längtar redan till i morgon onsdag :-)

Hej svejs!