Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Lika roligt!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Sun, April 19, 2015 16:55:37
Jo, det blir tidiga morgnar nu...


...och fortsatt mycket tågåk...


Allt för radiomakeriets skull! Just nu handlar det om förmiddagsradio i Östergötlandsmiley


Och det må vara tidiga morgnar och mycket tågåk - men tänk att det efter 25 år som programledare är lika roligt och spännande! Man vet ju liksom aldrig vad som händer i en direktsändning...smiley


Johannes Årsjö på väg till tävlingen "Årets starkaste man" i Malaysia, tittade först in till mig i studion och lyfte lite! (Klicka här för att höra intervjun!)


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.