Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Radio, vila och radio

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Mon, March 30, 2015 21:01:47

Jag vet att jag ofta skriver här att tiden går i en rasande fart. Tur att det är roliga och fina saker som sker i denna fart! Efter sista "Vaken" i P3/P4 som sändes med Richard Herrey...


...åkte jag hem och hämtade resväskan för ett par veckors vila i Thailandsmiley


I morse steg jag av planet på ett alldeles för kallt och grått Arlanda - och nu är det dags för radio igen! I kväll och 13 kvällar till på raken finns jag i etern i Lugna Favoriter 18-22! Hoppas vi hörssmiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.