Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Sex

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Mon, March 02, 2015 22:03:21
Så har jag gjort det sista uppdraget för den här gången på P4 i Östergötland och börjat jobba på nattredaktionen för P3/P4 i Radiohuset i Stockholm. Det slår mig att på drygt två månader har jag hunnit med hela sex så kallade "radioformat"...

2015 har jag sänt morgonprogrammet, förmiddagsprogrammet, eftermiddagsprogrammet samt "Vi i femman" för P4 Östergötland. Dessutom har jag programlett kvällar och eftermiddagar på Lugna Favoriter. Efter att förra veckan ha jobbat dagtid på nattredaktionen så ska jag börja sända "Vaken" 00-04 på söndag och sju nätter framöver. Ska bli såå roligtsmiley


Räknade precis efter och insåg att det var så länge sen som 2005-2006 som jag jobbade i Radiohuset (bilderna) senast och sände natt. Känns både mäktigt och spännande att vara tillbaka. Nattradio är bland det häftigaste som finns. Sådan närvaro, känsla, oändlighet, närhet... Hoppas vi hörs på söndag precis när det blir måndag klockan 00-04!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.