Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Nattradio!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Wed, February 11, 2015 17:36:51

Nattradio är bland det roligaste man kan göra som programledare. Jo, det är jobbigt - men man får så mycket tillbaka. Lyssnarna lyssnar verkligen och det blir en helt annan närvaro och kommunikation på natten än på dagen.

Därför känns det fantastiskt roligt att få komma tillbaka till programmet "Vaken" i P3/P4 Riks och sända just nattradio. Det var många år sen jag var där senast - men jag längtar till den 9:e mars då det är dags igen! Hoppas vi hörs dåsmiley

Foto: Eric Robertson

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.