Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Rekreation och morgonradio

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Sat, December 06, 2014 09:37:58

Efter vilo- och inspirationssemester är jag tillbaka i Sverige - och för en gångs skull tacksam för min jetlag! Jag har nämligen sänt morgon på Sveriges Radio i Östergötland...


1 ALLTID lika roligt att komma till snygga radiohuset i Norrköping och sända radio! 2 Lars Zetterberg har producerat mig många gånger - så också denna gång. 3 Jag gick upp klockan 03... och det är en mycket speciell känsla att gå genom staden vid den tiden. Vackert. 4 Studio 1 är min favoritstudio på Radio Östergötland! 5 Tur jag fick med mig gott kaffe från hotellet! 6 Nytt för mig var att jag hade side-kick denna gång. Bästa Jerry Prütz och jag fann varandra i etern - och så har vi ju soltatueringar båda två smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.