Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Diabetesprofilerna

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Tue, October 31, 2017 21:16:43
Jag är jättestolt! Mitt första poddavsnitt med "Diabetesprofilerna" lanserades idag.


I första avsnittet träffar jag Peter Jihde som berättar sin starka historia om sin diabetes. Ca 450.000 människor lider av diabetes i Sverige men eftersom kunskapen är låg försöker MTG nu ändra på detta, bland annat genom den här podden. Lyssna på "I like radio" eller på någon annan poddplattformsmiley

  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1781