Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Glad radiosommar!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Tue, June 23, 2015 16:16:58
Oj, så fort en veckas semester kan gå...


Och oj, så fort det går när man gör glad radio!


Efter min lediga vecka gjorde jag nattradio på P3/P4 med Richard Herrey igen. Och nu har jag redan hunnit göra mina första shower på P4 Västmanland...


Så här ser studio 1 ut som jag kommer att sända ifrån den här sommaren! Som du ser har mitt radiolejon fått följa med till Västerås - så det blir säkert hur bra som helstsmiley


I bakgrunden ser du Martin Vare som jag gör förmiddagsprogrammet med i sommar!


Natten till den 10:e augusti är jag tillbaka på "Vaken". Så glad radiosommar! Hoppas vi hörssmiley

  • Comments(17)//www.charlottelauterbach.se/#post1772