Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Vaken med P3 & P4

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Tue, March 10, 2015 15:10:40

Hm... hur var det nu man gjorde!?smiley Ja, nu har jag sänt två av sju nattprogram den här veckan och det är lite ringrostigt, det ska erkännas. Det var ju faktiskt 10 år sen jag stod i just den här nattstudion...


Men nattradio är fantastiskt! Allt blir så nära på något vis. Om du är vaken i natt hoppas jag att vi hörs. Jag är vaken i P3 och P4 mellan midnatt och 04 i morgon bitti. Hoppas vi hörssmiley

  • Comments(4)//www.charlottelauterbach.se/#post1768