Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Mycket radio!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Mon, January 26, 2015 11:30:58

Ja, förutom en massa tågåk (tror bestämt det blev 20 timmar förra vecka om man räknar med förseningarna...smiley) så är det mycket radio nu. Mitt uppdrag som programledare för "Vi i femman" fortsätter i ett par veckor till. Fortfarande jättekulsmiley (HÄR kan du höra den senaste kvartsfinalen!)


1 Världens bästa tekniker Jimmer Calmerberg. 2 Publiken i en av kvartsfinalerna förra veckan. 3 Domaren Johan Gustafsson och jag utanför redaktionen i Linköping där "Vi i femman" sänds ifrån.


Förutom "Vi i femman" så har jag också gjort förmiddagsprogram i P4 Östergötland från Norrköping. Fniss... känns lugnt jämförelsevissmiley (HÄR kan du höra det senaste programmet!)


I morgon är det dags för tågåk och "Vi i femman" igen. Hoppas vi hörs då i P4 Östergötland 17-18smiley  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1764