Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Premiärprogrammet i "Vi i femman"

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Tue, January 13, 2015 20:25:27
Puh, då sitter jag på tåget hem till Stockholm från Linköping! Det har varit en lång dag och premiärsändningen av "Vi i femman" är avklarad.

Så roligt och så annorlunda för mig! Trots mina 25 år som programledare så har jag aldrig gjort någon liknande radioproduktion. Jag är jättetrött och jättestolt. På torsdag är det dags för nästa kvartsfinal. Nu ska jag hem och sovasmiley


Längst upp till vänster: Tidig tågresa från Stockholm till Linköping.

Längst ner till vänster: "Vi i femman-gänget" förbereder sändningen i köket på Radio Östergötlands redaktion i Linköping.

Längst ner till höger: Domaren Johan Gustafsson och jag innan sändning.

Längst upp till höger: Vinnarna Leo och Moa från Norra Skolan i Motala. I bakgrunden deras klasskamrater och domar-Johan.

  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1763