Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Gott nytt 2015!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Sun, January 11, 2015 18:39:44

Gott Nytt År! Hoppas det har börjat bäst. Det har det gjort härsmiley


2015 har börjat med väldigt mycket radio! Nio shower på Lugna Favoriter...


...och så har jag redan hunnit åka tillbaka till Norrköping och gjort flera förmiddagsprogram på Sveriges Radio Östergötland. Jättekul! Känns som det blir ett gott nytt 2015smiley  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1761