Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Mera morgonradio!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Mon, December 15, 2014 17:20:10
Det var länge sen jag sände så mycket morgonradio som jag har gjort den sista veckan...


Som på många arbetsplatser så här års så är många sjuka på Sveriges Radio Östergötland. Därför blev det en hel del tågåk i veckan som gått - och tyvärr också baciller även för min del...


Men rösten höll precis de rätta timmarna och det är som vanligt alltid lika roligt att sända radio i Östergötland! Här är bilder från promenaden från hotellet till radiostudion strax före 04 på morgonen, en glad jag samt Viktor Levander som gör nyheter och Jerry Prütz som varit min side kick denna veckasmiley


  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1759