Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Tillbaka!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Wed, November 12, 2014 15:58:56
Mitt mejlkonto är tillbaka, är bara mitt igen - och jag är jätteglad! Kaparna ställde onekligen till det lite... men det är som det är. Och efter att ha förlorat många års manus - så har jag lärt mig en läxa. Jag lovarsmiley
Denna vecka har jag också varit tillbaka i radioluften. Det var jättekul att komma tillbaka och sända kvällsprogrammet på Lugna Favoritersmiley  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1757