Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Kapad!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Thu, November 06, 2014 14:17:03
Jag har varit med om något fruktansvärt. Trodde faktiskt inte att det skulle kännas så förfärligt kränkande - men jag förstår nu att det är ett övergrepp jag har varit med om.

06:45 igår blev jag väckt av min dotter som sa att det hade hänt något och att jag genast måste ringa J. När jag tog min telefon såg jag att den redan var fylld av meddelanden och missade telefonsamtal. Jag trodde någon hade dött.

Det var ingen som hade gått bort. Tack gode Gud. Men mitt mejlkonto hade blivit kapat. Och kaparna har mejlat i mitt namn till alla mina kontakter att jag var på Cypern och blivit rånad. Att jag behövde hjälp med att låna pengar så att jag skulle kunna ta mig hem. Som tur är så vet alla som känner mig att jag har betydligt bättre språk än den dåliga google-översättning som använts.


Jag höll på i närmare tolv timmar för att försöka få tillbaka mitt konto. Hela tiden ringde det och SMS:ades; "Är allt ok med dig, Charlotte?" "Vet du om att ditt mejlkonto har blivit kapat?" Samtal fortsätter komma också idag.

Med bästa hjälpen lyckades jag i alla fall till slut att få tillbaka mitt mejlkonto. Men det är tömt. Alla mina manus, upplägg och idéer är borta. Och nej, fast jag har bett Gmail om hjälp så har det inte gått att få tillbaka dem. Kaparna var duktiga. Och jag kan inte låta bli att rikta skarp kritik till Gmail som tar hand om sina kunder så dåligt. Det finns varken någon telefonsupport eller mejlsupport. Skäms på er Gmail! Jag har förstått att jag inte är den första som riktat den här kritiken mot er. Och fast det är gratis att ha mejlkonto hos er - så tycker jag att man har ett ansvar. Jag kommer självklart inte ha kvar er i framtiden!

Jag förstår att jag måste släppa och gå vidare. Men du/ni som gjorde det här (och som nog knappast inte läser det här) ni lyckades verkligen göra mig ledsen. Jag känner mig helt knäckt. Idag. I morgon så går jag vidare igen. Och jag är ju helt övertygad om det här med karma. What comes around...

I Expressen kan du läsa mer om vad som hände mig igår i en artikel där också en polis intervjuas om hur det går till när mejlkonton blir kapade.


PS! Om du vill ha kontakt med Charlotte Lauterbach Produktion ber jag dig att höra av dig via telefon eller Facebook - för tillfället ej via mejl.
  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1756