Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Filmröst och radioröst

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Mon, October 27, 2014 09:23:45


Ny vecka - och jag hoppas att den blir lika roliga som den förra! Då gjorde jag voice over, rösten till en jättefin TV-film hos Henrik på Tonic.


Och så blev det tåg-åk tur och retur till Norrköping i några dagar för att sända förmiddagsprogrammet i P4 Östergötland på Sveriges Radio. Och det var som vanligt jätteroligt!


Radiohuset i Norrköping är så snyggt! Här är studio 1 som är den största studion - och som jag tycker är den roligaste att sända ifrån!


Jag har träffat så många roliga och spännande människor! Bland andra Robert Samuelsson som spelar enmansföreställningen "Grottmannen" som jag så gärna skulle vilja se! Den har satts upp i över 40 länder och handlar om olikheterna mellan män och kvinnor - och ska vara "vansinnigt rolig"!


Så kom Tomas Andersson Wij...


...som gjorde ett fantastiskt fint liveframträdande i studion!


Här kan du lyssna på mitt program 22/10! Programmet börjar ca 15 minuter in i detta "spår".

Och här kan du höra på mitt på program 23/10! 11 minuter in i "spåret" börjar mitt program på riktigt!  • Comments(6)//www.charlottelauterbach.se/#post1755