Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Slut!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Mon, September 29, 2014 20:10:18
Så! Nu är mina 64 radioshower slut! Det var jättekul och även om jag också är lite slut efter ett väldigt intensivt tågåkande och radiomakeri - så är jag jättenöjd över den här sommarens radioshowersmiley
Den sista showen innehöll väldigt mycket - men det var sista gången jag hade härliga och entusiasmerande gastronauten Magnus Svensson i studion (bästa nyhetsuppläsaren Nisse i nyhetsstudion bakom Magnus).
Och likaså gjorde min finaste relationsexpert Christina Stielli sin sista insats för denna sommar.
Så nu har jag kramat härliga Susanne (programledare) för sista gången...
Och haft den här morgonutsikten från tåget...

Vad som som händer nu? Ja, bullen jag unnande mig på vägen hem från Sörmland denna sista dag - hade ett mycket gott svar på den frågan, tycker jagsmiley

  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1753