Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Stolt programledare - stoltaste mamman

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Sat, September 20, 2014 20:53:26
Om jag behöver få en liten ego-boost kan jag åka till Mälarhögskolan i Eskilstuna. Där ser det nämligen ut så här på väggarna just nusmiley (Businesslife finns hos alla företag i Eskilstuna just nu och kommer till Örebro och Västerås 29/10.)
Annars har jag nu kommit till slutet - och gjort 13 veckors radiomakeri på Sveriges Radio Sörmland till historia (bara en show kvar nästa vecka). Alltid lite vemodigt att säga hej då - men det betyder också att det blir något nytt. Så funkar det ju...

När jag kom till radion i Eskilstuna denna gång åkte Svante till Kalmar och gjorde radio där. När jag jag nu åker från Eskilstuna - så kommer Svante tillbaka. Ha det så roligt i förmiddagsprogrammen, Svante!Ja, det är roligt att göra radio. Vet inte om du ser på bilden vad jag försökte fånga genom fönstret från min studio när jag sände ut nyheterna. Bästa nyhetssändaren Reino har just roligt och skrattar innerligtsmiley


Jag har också roligt i min studio. Och självklart är det extra roligt när man så här i slutet får uppskattning i form av så här fina blommor!


Tusen tack finaste L. Det värmde så mycket att få blommor just precis nu, på så många sätt!


Nu ska jag försöka bli frisk så det inte blir en dum lunginflammation eller liknande av den där bacillen som jag inte lyckas bli av med. Bara vila lite - innan det är dags för nya jobbäventyr. Idag blev det ändå en promenad till Vurma där min dotter fått sitt allra första jobb. Jaa, jag är både en väldigt stolt programledare - och självklart den allra stoltaste mamman!

  • Comments(2)//www.charlottelauterbach.se/#post1752