Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Stort charlottereportage i Businesslife!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Wed, September 17, 2014 21:35:17


Idag fick företagare i Eskilstuna (Örebro och Västerås snart) mycket spännande läsning i brevlådan...smiley Jättekul - och så klart smickrande att få vara omslagsflicka och få så många sidor i en så fin tidning.
Här kan du läsa reportaget och hela numret av Businesslife!  • Comments(1)//www.charlottelauterbach.se/#post1751