Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Radioavgiftning

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Fri, September 12, 2014 14:36:17
Nu börjar radio-avgiftningen för den här gångensmiley Denna och nästa vecka gör jag bara tre radioshower/vecka mot de fem jag gjort varje vecka i några månader. Nu har jag bara fyra av 64 program kvar...

1 För näst sista gången kom vackra skönhetscoachen Lotta Sjöberg till studion och gav denna vecka tips på hur vi ska göra för att se höstliga och snygga ut fast det går mot mörkare tider, mycket jobb och höstförkylningar... 2 Så roligt att ha sköna Ivana Eklund studion igen. Säkert två år sen - men hon gav lika spännande lästips som vanligt (PS! Så här långt i år har hon läst 72 böcker - på fritiden!)

Sprudlande dejtingcoachen Marie Hagberg berättade för höstens alla nyblivna singlar var dejterna finns och hur lång tid det tar för män respektive kvinnor att hitta en ny kärlek.

Det var också jätteintressant att prata med karriärcoachen Nina Jansdotter om hur de flesta jobb idag förmedlas genom nätverk, kontakter och sociala medier. Du kan höra intervjun här!

En annan rolig sak denna vecka var när Jennie Barkselius spekulerade i hur de olika partiernas valvaka kommer att se ut! Hihi, läs och lyssna här!


Och du glömmer väl inte att rösta på söndag? Det viktigaste valet på mycket länge...!  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1750