Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Rolig radiovecka!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Fri, September 05, 2014 15:40:33
Åh, vilken rolig radiovecka jag har haft!

För att nämna några härliga människor jag har haft i studion den här veckan så har jag äntligen fått fram en bild på vår underbara drömtolkare Tor Tolander (som jag brukar ha med på ledning i radioshowen på onsdagar efter klockan elva).


Jag lånade bilden från Tors födelsedagsfirande. Men det är så jag tycker Tor låter i radion - glad och varm. Det är svårt att inte tycka om honom!


Igår fick jag en udda radioupplevelse när "Balansmannen" Tommy Saxenborn kom till studion - och just balanserade saker. Ja, allt han hittade i studion faktiskt. Jag är lite glad att ingen av ljudteknikerna fanns i närheten när Tommy gav sig på ett högt mickstativ med väldigt fin mikrofon på...smiley


Idag hade jag inte bara gastronauten Magnus Svensson med i radioprogrammet - utan också fantastiske Mattias Ribbing! Han är trefaldig svensk mästare i minne och kom för att lära oss just att få ett bättre minne. Hör gärna tipsen och hela intervjun här!

NU är det dags för helg - och även om inte hela måndagsprogrammet är färdigt i detta nu - så känner jag ändå att det blir lugnt och skönt med lite helgvila och förhoppningsvis några roliga "inspirationsintag" förståssmiley

  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1749