Charlotte Lauterbach

Charlotte Lauterbach

"Charlotte Lauterbach Produktion"Behöver du en programledare, konferencier/moderator eller speaker/voice over? Välkommen att kontakta mig här!

Jag har närmare 30 år bakom mig som radioprogramledare på bland annat Sveriges Radio och Mix Megapol - och jag har gjort allt från magasins-, relations- och lokala musikprogram till nationella nattprogram. Exempelvis har jag sänt "Vaken"(P3/P4) och "Karlavagnen"(P4). Jag har haft ett bröllop i direktsändning i mitt relationsprogram "Mix Match" (Mix Megapol) - och 2015 var jag programledare för "Vi i femman" i P4 Östergötland.

De senaste 15 åren har jag dessutom arbetat som speaker för såväl reklam som information. Jag har bland annat varit konferencier för musiktävlingar, modevisningar, galor och bröllopsmässor. Hösten 2011 lanserades dessutom min allra första smyckeskollektion!

Foto: Eric Robertson

Allt för radion - hurra för hästmedicin!

CharlottePosted by Charlotte Lauterbach Wed, September 03, 2014 20:00:46
Det var ett tag sen jag tittade in här men jag har inte varit så kry - så det har verkligen bara varit radioshow och tåg för mig. Varje dag. Inget annat. Som tur var gick jag till läkaren som ordinerade lite annorlunda saker mot vad jag brukar få - nämligen att jag ska älska mig själv samt skölja munnen med ett bedövningsmedel innan radioprogrammen (så att jag skulle kunna prata och svälja lite lättare. Vet inte riktigt om det blev rätt medicin - men det funkade i alla fall och nu mår jag mycket bättre!
Hurrasmiley

Det står på bipacksedeln att det är för häst och hund. Jag har fått dosen för en större hund och så varnas det för att använda det i svalget. Hundar och hästar ska få medicinen för att bedöva magtarmkanalen...smiley


Annars kan jag berätta att jag stannar lite extra på P4 Sörmland Sveriges Radio mot vad som var bestämt från början! Jättekulsmiley Men trots det går ändå detta radiomaraton mot sitt slut för den här gången i Eskilstuna. Jag har gjort 54 av de 63 showerna - och förra veckan var sista gången som min fina modeexpert Marianne Holmberg kom till studion(med mig på bilden).

Men glada gastronauten Magnus Svensson finns med mig i ett par fredagar till. Och likaså kommer min vackra skönhetscoach Lotta Sjöberg till studion i ännu några tisdagsprogram...


I morgon kommer "balansmannen" Tommy Saxenborn till studion. Tommy kan exempelvis balansera en barnvagn eller parkbänk på hakan! Jag ser också fram mot fredag. Då kommer inte bara Magnus till programmet utan också minnesmästaren Mattias Ribbing. Ja, hoppas vi hörs i "Förmiddag" 10:03-13 på P4 Sörmlandsmiley

  • Comments(0)//www.charlottelauterbach.se/#post1748